preskoči na sadržaj

Srednja medicinska škola Slavonski Brod

Login
Kalendar
« Rujan 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nagradni natječaj
Autor: Slavica Kovačević, 29. 1. 2021.

 

Svečana dodjela nagrada za najbolju infografiku na temu “Koronavirus – Zaštiti sebe i druge”


U organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, 11. prosinca 2020. godine s početkom u 11:00 sati je održana svečana online-dodjela nagrada za najbolju infografiku u nagradnom natječaju za učenike osnovnih i srednjih škola na temu “Koronavirus – Zaštiti sebe i druge”. U natječaju je sudjelovala učenica naše škole Mirna Žderić iz 3.d razreda (mentor: Aleksandar Končar, stručni suradnik pedagog).

Svečanosti dodjele nagrada prisustvovali su učenici i učitelji mentori, članovi pobjedničkih timova i timovi iz užeg izbora koji su dobili priznanje za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Učenike su pozdravili te im čestitali prim. dr. sc. Ivana Pavić Šimetin, zamjenica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, mr. sc. Vesna Šerepac, ravnateljica Uprave za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja i mr. sc. Maja Gabelica Šupljika, zamjenica pravobraniteljice za djecu.

Uvodno o nagradnom natječaju, uvjetima sudjelovanja i odabiru radova je govorila mr. sc. Marijana Radić Vuleta iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koja je vodila dodjelu nagrada.

Priznanja za izradu najbolje infografike pobjedničkim timovima, učenicima Osnovne škole Benkovac iz Benkovca pod nazivom “Da se nitko ne zarazi, na higijenu jako pazi” i učenicima zagrebačke Škole za medicinske sestre Mlinarska pod nazivom “Oprezan budi i koroni presudi”, dodijelio je mladi glumac Filip Mayer.

Također su dodijeljena i priznanja za sudjelovanje svim školama iz užeg izbora, Katoličkoj osnovnoj školi iz Virovitice pod nazivom “Razmak zdravlje čuva”, Osnovnoj školi Stjepana Bencekovića iz Zagreba simpatičnog naziva “Koronavirus nije tlaka, ako pratiš pravila laka!”, Medicinskoj školi Varaždin pod nazivom “Jedan, dva, tri, od korone se zaštiti ti!”, Medicinskoj školi iz Osijeka pod nazivom “Ako te korona pozove, odbij poziv!” i Prirodoslovnoj i grafičkoj školi iz Rijeke pod nazivom “Zajedno protiv Covida”.

Škole koje pohađaju učenici, autori pobjedničkih infografika, nagrađene su prijenosnim računalima, dok je ostale prigodne poklone za učenike osigurala udruga HUHIV iz projekta portala „Volim zdravlje“ sa sadržajem edukativnih zdravstvenih tema, a koji je izrađen u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo (portal “Volim zdravlje”).

Zahvaljujemo i čestitamo svima na sudjelovanju u nagradnom natječaju!

 

 

 Priloženi dokumenti:
Nagradni-natjecaj-–pristigli-radovi-SS.pdf (20.03 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju